viernes, 8 de febrero de 2013

SENSE PEDESTAL 7a; una nova al Segon Pis Esquerra de COLLBATÓ

Me n'havia parlat el Jofre, d'una possible nova línia que sortia i que efectivament en una vista anterior vaig veure prou atractiva. Així que ens posem els dos mans a l'obra i joc ràpid i ja n'hi ha una més per completar la oferta del lugar.

Són quatre parabolts de variant d'entrada directa a la via Natrix V+(la teniu en blau a la foto).  Quedant una entrada bloquera amb bones remades.

Ara que la pedra està tan dura que li ha tret els colors a la meva flamant nova pistola taladradora. Per déu per fotre quatre forats m'he quedat without battery! I acte seguit, les primeres ascencions mundials.

Si estàs llegint això ets afortunat i no tens cap mena d'excusa per fer la via tal i com ha estat concebuda....
Que la pobre és tan curta que si li treus un passet cambia del tot.... De fet vaig pujar dues vegades per contrastar aquesta informació i fer les dues opcions. Cal arrancar rollo quasi sit dowm start, amb la fisura horitzontal vermella amb mà dreta per fer un bloqueig llarg a una planeta d'esquerres...  Que també hi ha la opció escaqueitor, sobretot per llargaruts de saltar-se aquest bloqueig i entrar molt més comodament. Es per tot això que la via es diu Sense pedestal, pq amb un bon munt de pedres totes aquestes cabòries no tindrien raó de ser. Així que ja sabeu, allà vosaltres amb la vostra consciència!




2 comentarios:

Anónimo dijo...

A la dreta de la rollo medieval també es podria equipar algun setè, agur

Bloc Empotrat dijo...

Bones!.
Dissabte hi vàrem anar i ens varen anar molt bé les teves ressenyes.
Podem penjar-les al nostre blog?
Moltes gràcies per la feina!!!.
Salut i ressenyes!!!!